Over Alore

Full-service administratiekantoor

Alore administratie & belastingadvies is een full-service administratiekantoor dat hoogwaardige boekhoudkundige ondersteuning biedt aan particulieren, waaronder onder andere jaarlijkse/periodieke aangiften, financiële verslagen en consultancy, en belastingoptimalisatie.

Voor onze zakelijke klanten bieden we de volledige boekhouding, salarisadministratie, naleving van regelgeving, HR, belastingafhandeling en adviesopdrachten.

Deze beroeps- en levenservaring vormt een uniek surplus bij het adviseren van onze cliënten, het verwerken en optimaliseren van dossiers. Wij zijn een kantoor met ervaren accountants. Precies daarom staat bij ons persoonlijk contact zo hoog in het vaandel.

Benieuwd naar de mogelijkheden, vragen of gewoon even kennismaken?​

Over Jamshid Alakozai

Eigenaar Alore

Jamshid Alokozai begon met de opleiding Financiële Administratie op het ROC Mondriaan in Delft. Na het behalen van zijn diploma werkte hij bij verschillende administratiekantoren en behaalde hij zijn propedeuse Accountancy op de Haagse Hogeschool. Inmiddels studeert hij deeltijd Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit en droomt hij ervan om door te groeien tot registeraccountant. Hij startte Alore om ondernemers hun financiële administratie uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op de groei van hun bedrijf. Zijn passie ligt bij het behalen van direct resultaat. Want als een bedrijf kan groeien doordat het geen omkijken meer heeft naar het bijhouden van de administratie, heeft hij zijn doel bereikt. Jamshid houdt ervan om de lijntjes met klanten kort te houden en investeert in een langdurige professionele relatie. Laat de cijfertjes maar aan hem over!

Jamshid Alakozai

Eigenaar
1632988755826

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  01. Waarom een boekhouder van Alore?

  Omdat u bij ons uw volledige boekhouding en financieel beheer onder kunt brengen. We bieden alles: van basisboekhouding tot salarisadministratie, factuurverwerking, de betaling van facturen, belastingvoorbereiding, en nog veel meer. U bespaart zo tijd en geld en kunt u volledig concentreren op de groei van uw bedrijf. Uw taak is het binnenhalen van zaken of diensten; onze taak is het nauwkeurig vastleggen van de financiële gegevens.

  02. We hanteren een vaste prijs

  Klanten weten wat ze maandelijks betalen, waardoor het budgetteren een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast zullen onze diensten in de meeste gevallen kosteneffectiever en meer tijdbesparend zijn dan het inschakelen van een interne boekhouder of het gebruiken van boekhoudsoftware.

  03. Finance

  We provide businesses with all financial services including consultations, financial analysis

  ZZP'ers / Eenmanszaak

  Een complete administratie voor een vast laag maandbedrag.

  VOF's

  Altijd dichtbij en bereikbaar, zowel online als offline.

  BV's

  Elk moment heb je inzicht in je online administratie.

  “Alore not only helped me to resolve my finance issues, but also showed me some directions how I can develop and expand my business. Thank you guys!”
  -
  Founder & CEO
  “I own a small handmade shop and I needed some help how to deal with taxes and accounting as I am rather a designer, not finance expert.”
  -
  Founder & CEO
  “ just needed a fresh view on my online store. Advisor.Co experts have made a detailed analysis about my business and now I have two shops!”
  -
  Founder & CEO